El Museu de la Garrotxa al Mercat Modernista d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els dies 18, 19 i 20 se celebra a Olot el Mercat Modernista en el qual el Museu de la Garrotxa participa organitzant diverses activitats.

museu_comarcal1c

A les voltes del segon pis de l’Hospici s’hi mostrarà l’obra de dos destacats escultors olotins modernistes: Miquel Blay i Josep Berga i Boada, a més de diverses peces procedents del Museu del Modernisme Català de Barcelona. També s’han programat visites guiades gratuïtes al Museu de la Garrotxa on es troben representats –a més de Blay i Berga i Boada- altres artistes modernistes com Joan Brull o Ramon Casas amb La càrrega, i també s’hi pot veure la col·lecció de cartells Cigarrillos París. Aquestes visites seran els dies 18 i 19 d’abril, a les 12 h (reserves al 972 27 11 66 i a museu.garrotxa@olot.cat). Finalment, el Museu de la Garrotxa proposa dues activitats familiars autoguiades al voltant de La càrrega de Ramon Casas i dels cartells de Cigarrillos París (recomanades per a famílies amb nens de 6 a 12 anys). Totes les propostes són gratuïtes i es poden fer en qualsevol moment dins l’horari d’obertura del Museu.

També dins la programació del Mercat Modernista, el col·lectiu Muralla 15 presentarà En lloguer, un nou espectacle multidisciplinari amb la Casa Gaietà Vila (davant de Sant Esteve) com a escenari central. Llums, música, projeccions, dramatúrgia, ombres xineses i mapatge (mapping), tot lligat amb un toc d’humor del clown Fèlix Moreno. Es podrà veure el dissabte 19, a les 21 i a les 23 h.