El Museu de la Garrotxa inaugura exposicions de Xavier Viñolas i Xavier Carbonell

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper cap de setmana el Museu de la Garrotxa inaugurarà dues exposicions dedicades a mostrar l’obra de dos destacats artistes de la ciutat d’Olot: Xavier Carbonell i Xavier Viñolas.

Tot i haver nascut a Bonmatí, Xavier Viñolas va viure la major part de la seva vida a Olot. Es va formar i també va treballar com a professor a l’Escola de Belles Arts de la ciutat i, en els seus inicis, va compaginar la feina d’artista amb el treball a un taller de sants d’Olot. Aquest divendres 30 de gener, a les 19 h, a la Sala Oberta 2 s’inaugura l’exposició “XavierViñolas. Paisatge, llum i moviment”, organitzada amb motiu del centenari del naixement d’aquest artista. A la mostra s’hi podrà veure una representació de la seva obra que es caracteritza pel sentiment d’alegria, la llum i la presència de la figura humana.

20140126.Viñolas
Exposició “XavierViñolas. Paisatge, llum i moviment”

El dissabte 31, a les 12 h, a la Sala Oberta, s’inaugurarà l’exposició dedicada a Xavier Carbonell, un dels artistes més internacionals i reconeguts que ha tingut la ciutat d’Olot. Es tracta d’una exposició antològica a través de la qual es proposa un recorregut per la pintura de Carbonell en què hi podem veure paisatges d’arreu, figures i bodegons.

Totes dues exposicions es podran visitar fins al 6 d’abril.