El Museu dels Volcans organitza La Nit dels Volcans al pati de l’Hospici

Comparteix-ho amb els teus amics:

Divendres 30 de setembre hi haurà un recorregut volcànic, projeccions de documentals, una xerrada i una fira de documents.

En el marc de la Nit Europea de la Recerca, que se celebra l’últim divendres de setembre a centenars de ciutats europees, es Museus d’Olot celebren la Nit dels Volcans, que actualment té lloc aquí i a diversos parcs naturals de les Illes Canàries.

El Museu dels Volcans i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa han preparat per aquest divendres 30 de setembre diverses activitats gratuïtes per difondre la recerca i els volcans entre la població local.

A partir de les 16 h, al pati de l’Hospici, hi haurà una fira de documents i material sobre volcans i turisme sostenible. Es podran comprar llibres de les diferents llibreries de la comarca i també consultar-ne d’altres de les biblioteques garrotxines. A més, també es projectaran pel·lícules i documentals sobre els volcans de les Canàries l’erupció d’altres volcans. També es podran veure fotografies aèries de volcans, fetes per Eduard Masdéu.

A les 18.30 h, des de l’Hospici sortirà un recorregut volcànic pels carrers d’Olot, a càrrec dels tècnics del Museu dels Volcans. Es fixaran, sobretot, amb els façanes i construccions elaborades amb pedres volcàniques.

A les 20 h, tindrà lloc una xerrada-debat sobre com els relleus volcànics afecten el clima de la Garrotxa, a càrrec de Jordi Zapata al pati de l’Hospici. En finalitzar l’acte hi haurà una degustació de melmelades i sucs ecològics entre els assistents.

volca-volcans