El musical de hip hop “Shakespeare on the beat” arriba a Banyoles

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’espectacle, coorganitzat per Butaka Banyoles, es podrà veure el proper divendres 22 d’abril a les 21 h.

Shakespeare on the beat és un musical hip hop basat en El Somni d’una nit d’estiu, de William Shakespeare. L’espectacle s’inspira en l’art dels discjòqueis (DJ), els rapers (MC), els grafiters i els b-boys i ofereix una versió nova i contemporània el gran clàssic anglès. L’objectiu del muntatge és apropar a tot tipus de públic, sobretot el jove, a l’obra de Shakespeare amb un espectacle amb molt ritme que combina les quatre disciplines del hip hop respectant les trames i l’esperit original.

Shakespare on the beat

El Somni d’una nit d’estiu, una de les millors comèdies de Shakespeare, és l’obra més representada de l’autor, i entre les diferents versions que se n’han fet, sovint destinades al públic juvenil, hi abunden els espectacles musicals. Aquesta és la proposta que fa Butaka Banyoles i s’inclou dins els actes de commemoració dels 400 aniversari de la mort de William Shakespeare.

Butaka Banyoles va néixer l’any 2012 amb l’objectiu principal de promoure la programació estable d’espectacles per a públic juvenil i, d’aquesta manera, acostar als joves a les arts escèniques tot oferint-los una alternativa d’oci atractiva dins la seva ciutat.

Actualment l’entitat està formada per 21 joves provinents dels 4 instituts de Banyoles i 5 adults. Entre tots, i amb un treball sense jerarquies, cerquen les propostes teatrals més interessants que visualitzin el seu treball com a participatiu, engrescador i imaginatiu.