El Nen de Rialles protagonista d’un nou conte de la faràndula d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot ha editat un nou volum de la col·lecció Contes de la faràndula aquest cop juntament amb l’entitat Rialles i que té com a protagonista el Nen de Rialles.

Es presentarà aquest proper dissabte 29 de març, a les 18 h, davant de Sant Esteve.

L’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot i l’entitat Rialles, han coeditat un nou exemplar de la col·lecció Contes dela faràndula. Còmics per a nens i nenes que tenen com a protagonistes els personatges de la faràndula olotina.

El nou llibre es titula L’aprenent de gegant i el protagonista és el Nen de Rialles. En aquesta ocasió, el text és de la Dolors Arqué i les il·lustracions de Tavi Algueró. El dissabte 29 de març, a les sis de la tarda, davant de Sant Esteve (plaça d’Esteve Ferrer) es presentarà el conte. L’autora del text i contacontes, Dolors Arqué, explicarà la història i, seguidament, ballarà el Nen de Rialles. A continuació, tothom qui ho vulgui podrà comprar el conte i els autors els hi signaran. A més a més, durant tot el mes d’abril, s’exposaran els esbossos del conte a la Biblioteca Marià Vayreda. En cas de pluja la presentació es farà al Casal Marià.

conte-rialles-olot