El nou cartipàs municipal de la Vall d’en Bas s’organitza en grans àrees i manté la figura dels regidors referents dels pobles

Comparteix-ho amb els teus amics:

El ple d’aquest dimarts de la Vall d’en Bas ha aprovat el nou cartipàs municipal de la Vall d’en Bas.

L’equip de govern s’estructurarà en vuit grans àrees. En paraules de l’alcalde, Lluís Amat, això respon “a les 8 grans àrees amb les quals ens vam presentar a les eleccions el passat mes de maig”.

El govern municipal està format per 4 homes i 4 dones, dues de les quals ostenten les tinències d’alcaldia. Pilar Fabregó segueix com a primera tinenta d’alcalde mentre que Gemma Puigvert n’és la segona. Finalment, Lluís Pujiula és el tercer tinent d’alcalde.

Per àrees, Lluís Amat gestionarà Economia, Hisenda i Governació. Pilar Fabregó seguirà amb Promoció de la Salut i l’Esport. Gemma Puigvert portarà l’àrea de Territori i Medi Ambient. Lluís Pujiula s’ocupa de la regidora de Desenvolupament Local. Anna Bach portarà Educació i Lleure, Josep Calm Acció Social i Comunitària, Josep Pujol Obres i Manteniment i Helena Roca s’encarrega de Cultura, Comunicació i Participació.

A banda d’aquestes àrees, es manté la figura de regidors referents del poble. Aixií, a Hostalets i Falgars tenen Helena Roca i Lluís Pujiula; a Sant Esteve, Josep Pujol i Anna Bach; al Mallol, Josep Calm i Gemma Puigvert; a la Pinya, Josep Calm; a Puigpardines i Sant Privat Gemma Puigvert i a Joanetes, Pilar Fabregó.

Info i foto: Ajunt. Olot