El nou Grup de Playback Surti com Surti de Sant Joan les Fonts arrassa en la seva primera actuació

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest passat dissabte, més de dues-centes persones van assistir a la presentació del Grup de Playback “Surti com Surti”, una nova formació de vint persones, del municipi de Sant Joan les Fonts, que s’han unit per crear un equip d’espectacles de playback on passar-s’ho d’allò més bé i amenitzar actes.

L’acte va comptar amb l’escenificació de 20 actuacions ben diverses on es van representar i coreografiar cançons de la Tina Turner, Rocio Jurado, Marina Rossell, La Quinta Estacion o fins i tot de la Massiel. La primera part va comptar amb 10 actuacions i va finalitzar amb la lectura de la poesia “La llengua trossejada”. Seguidament, a la segona part, es van fer les 10 cançons restants i per posar punt i final a la fantàstica actuació, en la última cançó, van demanar al públic que es posés en peu i van cantar plegats l’havanera catalana més mítica “El meu avi”.

El públic va ser molt participatiu en tot moment i va valorar la representació com una gran posada en escena, on van gaudir d’allò més veient els artistes en plena acció. Tot l’equip està molt satisfet amb el resultat de la presentació i gràcies a l’èxit obtingut s’està valorant la possiblitat de fer-ne una segona representació al municipi.

 SURTI COM SURTI 2

SURTI COM SURTI 5

Comparteix-ho amb els teus amics: