El nou marxandatge de Banyoles inclou, entre d’altres productes, un retallable del Tren pinxo

Comparteix-ho amb els teus amics:

Segons ha manifestat la regidora de Comerç, Consum, Turisme, Fires i Promoció econòmica, Joana Vilà, “aquest marxandatge editat, i que es posa a la venda a l’Oficina de turisme de l’Estany, es fa amb l’objectiu de mostrar els recursos més identificatius dels territori tant del Barri vell com de l’Estany, perquè tothom que ho vulgui, es pugui emportar a casa, un record de la ciutat”.

marxandatge_banyoles

La regidora Joana Vilà, amb el Tren pinxo retallable muntat, a l’Oficina de turisme de Banyoles, on es venen tots els 85 productes de marxandatge de Banyoles.
Aquest dimarts la regidora de Comerç, Consum, Turisme, Fires i Promoció econòmica, Joana Vilà, ha presentat el nou marxandatge de Banyoles. Des de l’Ajuntament de Banyoles es busca que els visitants tinguin un record i que tothom qui ho vulgui pugui regalar productes per portar el nom de Banyoles per a tot arreu. Hi ha 3 nous productes per aquest 2014: una làmina per pintar, un retallable del Tren pinxo, i llibretes. En destaca un divertidíssim retallable del Tren pinxo, pensant en el públic familiar que visita la ciutat. I, atenció, va acompanyat d’un xiulet i de la lletra de la popular cançó del Tren pinxo. Ja està a la venda per 3,8 euros a l’Oficina de turisme de l’Estany. I és que el públic principal de l’Oficina de turisme és el familiar i els productes amb més venda són els productes per a infants i nens.

La segona novetat és la làmina per pintar amb el dibuix de l’Estany i alguns dels elements més representatius de la ciutat com ara la barca Tirona, el drac de Banyoles, l’esport… La làmina va acompanyada d’un lot de 6 colors per pintar i, a la part posterior hi consta una descripció de la ciutat, la conca lacustre i el Barri vell. La làmina costa 9,75 euros.

Finalment, la tercera novetat són 4 models de llibretes, amb unes cobertes relacionades amb la ciutat, que ja estan a la venda per 2,7 euros. Tots aquest productes s‘han encarregat a proveïdors locals.

La zona outlet de l’Oficina de turisme de l’Estany

A part de tots el 85 productes que es venen a l’Oficina de turisme de l’Estany, també s’hi pot trobar una zona outlet que disposa de 24 articles a un 50% de descompte. Hi ha molts producets rebaixats des d’imants a puzles, samarretes o, fins i tot, estoretes per l’ordinador.

VÍDEO RELACIONAT:

Carril per a bicicletes i vianants de la carretera de circumval·lació de l’Estany de Banyoles

[youtube]http://youtu.be/8ifOg5HQQos[/youtube]