El paratriatló brilla a Banyoles

Comparteix-ho amb els teus amics:

El  paratriatló ha tornat a viure una espectacular jornada durant la celebració a Banyoles del Campionat d’Espanya de la modalitat. Èxit d’uns esportistes que ho han donat tot aquest dissabte en una Banyoles que viu un intens cap de setmana esportiu amb més de 1.200 triatletes.

Els paratriatletes han disputat un circuit format per 750m de natació per l’Estany de Banyoles. Després del pas per la T1 han iniciat un segment ciclista d’una volta de 18,7 km para completar una formidable actuació amb dos voltes de 2,5 km de cursa a peu.

_MG_9253

El podi en PT1 ha estat protagonitzat per José Cristóbal Ramos (Sobre 2 Rodes Bikes) en primera posició, José Manuel Quintero (C.D. Chiclanero) segon i Antonio Daniel Muller (MBC Oh Que Bueno). Por altra banda, Jesús Miguel Sánchez (Stadium Venecia) ha guanyat en PT2, amb Luis Miguel González Sousa (Triatlón Universitario de Madrid) aconseguint el subcampionat.

Alejandro Sánchez Palomero (Ferrrer Hotels M3T) s’ha imposat en PT3. En un podi en el que Daniel Molina (Personal Running Triatlón) s’ha adjudicat la medalla de plata i David Junio Curbelo, del Club Tridente Triatlón Tinajo, s’ha penjat la medalla de bronze.

En PT4 Toni Franco (C3S Triatlón) pujava al lloc més alt del podi, seguit de Juan Jesús Aguiar del C.T. Candetlon i Rafa Solis (Club Triatlón Europa); plata i bronze. L’or en PT5 ha sigut per a Héctor Catalá (Triesport Roquette), amb José Luis García Serrano A.D. Ecosport Triatlón Alcobendas firmant el subcampionat i Daniel Llambrich tercer (Fasttriatlón – C.N. Montjuic). Jorge Otalecu, Trimarbella Bike-Aquarena ha conquistat l’or en PT7.

En fèmines, Eva Moral del A.D. Ecosport Triatlón Alcobendas ha revalidat el títol en categoria PT1 femenina. Mentrestant, Gema Sevillano del Club V02 Sural s’ha proclamat campiona d’Espanya de PT5.