Bona rebuda de l’estrena de l’obra “El carrer” de la companyia de teatre Tres Colades de Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

La comèdia, obra de producció pròpia, es va presentar en un format i posada en escena una mica diferent al que la companyia té acostumat al seu públic.

En aquesta ocasió cada actor i actriu interpretava tres personatges de característiques molt diferents entre ells. Dins d’un sol acte s’anaven succeint el conjunt dels gags que donaven forma a una història que girava a l’entorn d’un banc d’un carrer d’una ciutat qualsevol. L’obra fa un recorregut per algunes de les tipologies de persona que es pot trobar en aquest tipus d’espai.

Des del respecte, però també des de l’humor, “El carrer” buscava fer passar una bona estona gràcies a uns personatges quotidians, propers i entranyables. Un cop feta l’estrena comença un període de representacions de l’obra en diferents espais de la comarca fruït dels intercanvis entre companyies amateurs. Ens els propers mesos es faran públiques les dates per poder veure noves representacions “d’El carrer”.

Amb aquesta representació es dóna per finalitzat el programa d’activitats que l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha presentat aquesta tardor. Amb un balanç molt positiu, amb un total de 1.280 espectadors, “Viu la tardor” s’ha estrenat amb molt bon peu, gràcies també a la oferta de qualitat tan variada. Des dels més petits de 0 a 3 anys, passant per edats escolars dels cicles d’Infantil i Primària, fins a adolescents i adults, el programa oferia una diversitat de temàtiques, espais i tipologies d’espectacles familiars gratuïts molt interessant. Teatre, música, titelles, conta contes i molt més dins d’un programa que ha nascut amb vocació de repetir el proper 2019.

Comparteix-ho amb els teus amics: