El periodista David Segarra vindrà a Olot a explicar el conflicte palestí

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper dimecres 3 de Desembre a les 8 del vespre, el col.lectiu Garrotxa amb Palestina amb la col·laboració d’altres col.lectius (IdESGa, CUP, CNT, Greda, La Dalla feminista, UCFR, Procés Constituent i Garrotxa amb el Sàhara) de la comarca organitzen una xerrada a les 20 hores a la sala d’actes de l’hospici amb David Segarra.

David Segarra és un periodista i fotògraf valencià especialitzat i en contacte amb la situació a Palestina. Ha viscut en primera persona les dues últimes situacions difícils a la zona.

El primer, en el trencament del bloqueig israelià per mar,terra i aire, amb l’anomenada ‘flota per la llibertat’ qui duia 10.000 tones d’ajuda humanitària i que va ser atacada per comandos israelians tot provocant 9 morts i 53 ferits.

I el segon,en l’última operació de bombardejos que va causar morts i damnificats. La xerrada ens explicarà en primera persona la situació palestina i alhora presentarà el seu últim llibre de fotografies ‘Viure a Gaza’. En acabar l’acte es farà un sopar tertúlia a la granja del cacau (places limitades. Per reservar lloc truqueu a: 646601028)

Comparteix-ho amb els teus amics: