El periodista Gaspar Hernández inaugurarà aquest dijous la Fira de Sant Nicolau, a la vila del Mallol

Comparteix-ho amb els teus amics:

Tot està a punt per a aquest dijous per una nova edició de la Fira de Sant Nicolau, a la vila del Mallol

El pregoner d’enguany de la fira serà el periodista Gaspar Hernández

S’espera una afluència important de visitants que podran gaudir d’una jornada carregada d’activitats pensades per a tota la família. La tasca de pregoner recaurà en una persona nascuda a la Vall d’en Bas, amb una important trajectòria professional. Es tracta del periodista Gaspar Hernández.

La fira està dividida en tres grans blocs. La mostra d’oficis i bestiar, amb artesans i productors del territori; les activitats culturals i educatives, més de 16, que aplegaran públic de totes les edats i, finalment, els 45 firaires que s’ubicaran al nucli antic del Mallol. En aquest sentit, Collell ha explicat que enguany s’han rebut un bon nombre de sol·licituds i, per tant, s’ha pogut fer una tria exhaustiva per assegurar la bona qualitat dels productes.

En una dotzena de restaurants de la Vall als visitants es podrà degustar d’un menú especial de Sant Nicolau, organitzat per l’Associació de Turisme, Comerç i Activitats de la Vall d’en Bas, en col·laboració amb l’ajuntament.

La novetat d’enguany ha estat la instal·lació d’un punt de reciclatge on, totes les persones que s’hi apropin, podran rebre informació de com fer un bon reciclatge de residus per assolir un món més sostenible.

VEURE PROGRAMA AQUÍ

ARXIU VÍDEO: