El Petit Format posarà a la venda la setmana que ve les seves entrades

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Petit Format posarà a la venda la setmana que ve les seves entrades

Foto: Les dones sàvies

El proper dimarts dia 16 de juliol, el festival de teatre El Petit Format posarà a la venda de manera anticipada, a través de la seva pàgina web elpetitformat.cat i al canal olotcultura, dos espectacles que es podran veure durant la programació teatral de la cinquena edició del Petit Format, que tindrà lloc del 28 de novembre al 1 de desembre.

D’una banda ‘A.K.A, (Also Known As)’, una obra de Daniel J. Meyer, guanyadora de 4 Premis Butaca el passat 2018 i dos premis MAX, i de l’altre ‘LES DONES SÀVIES’ una adaptació de l’obra de Molière, interpretada per Enric Cambray i Ricard Farré amb més de 75 representacions arreu de Catalunya, i que fou guanyadora del Premi BBVA de Teatre com a millors actors Ex aequo seran els dos espectacles amb venda anticipada.

Aquestes dues obres, formaran part dels espectacles previstos en la cinquena edició que s’anirà presentant durant els pròxims mesos.

El festival seguirà amb la idea, d’oferir funcions teatrals exclusives amb pocs espectadors i en espais diversos de la ciutat d’Olot.