El Petit Format presenta el cartell de l’edició del 2021, que té com a eix principal els vincles que s’estableixen entre les persones

Comparteix-ho amb els teus amics:

El festival de teatre d’Olot El Petit Format, que organitza Una Càpsula de Teatre, se celebrarà del 24 al 28 de novembre, i enguany totes les obres que en formen part giren al voltant dels diversos vincles que els humans teixim entre nosaltres.

Aquest leitmotiv també el transmet el cartell d’aquesta setena edició, dissenyat per Ramon Almeda, amb un conjunt d’ànecs com a protagonistes. La majoria d’ells són grocs, però n’hi ha un que és diferent de la resta, amb tot el que això acostuma a comportar pels prejudicis i les creences establertes en la nostra societat.

A les obres ja confirmades fins al moment, ESTIgMES i El bon policia, cal afegir-n’hi tres més. La primera és Batec, una trilogia teatral que pretén retre homenatge a totes les dones grans, moltes de les quals s’han passat la vida cuidant dels altres i renunciant als seus somnis. La segona és Bilderberg, que retrata tot allò que passa i es decideix a les reunions que les 130 persones més poderoses del món duen a terme cada any en un indret diferent. I la darrera és Història d’un senglar, en què Joan Carreras es posa a la pell de Ricard III, el malvat shakespearià per excel·lència, per parlar dels mecanismes de poder contemporanis, el desig i el ressentiment, i per reflexionar sobre els límits de l’ambició humana.