El PIAM estarà present a la Festa del Nucli Antic amb un punt informatiu i debats ciutadans

Comparteix-ho amb els teus amics:

De 10 a 13 hores del proper dissabte 26 d’agost, s’instal·larà un punt informatiu i taules de debat ciutadà sobre la regeneració del Nucli Antic d’Olot a la plaça Major.

El PIAM del Nucli Antic, que es troba en la fase de recollida de les aportacions ciutadanes sobre les necessitats i oportunitats d’aquest barri d’Olot, estarà present a la Festa del Nucli Antic aquest dissabte 26 d’agost.

Els ciutadans i ciutadanes trobaran un punt informatiu sobre el PIAM a la plaça Major i  tindran l’oportunitat de donar la seva opinió sobre els reptes del barri contestant els qüestionaris, si encara no ho han fet a través del seu web o en algun dels 6 punts on hi ha les bústies destinades a aquesta finalitat (Biblioteca, Can Trincheria, piscina municipal, Mercat d’Olot, CASG i Ajuntament).

Paral·lelament, i coincidint amb la Botiga al Carrer, Núria Social organitzarà un seguit de debats ciutadans per pensar i debatre idees sobre la regeneració econòmica del nucli antic d’Olot. Serà a partir de les 10h i fins a les 13h a la plaça Major quan es posarà en marxa aquest espai de participació que estarà obert a tothom amb l’objectiu de recollir aportacions, idees i oportunitats de millora del centre de la ciutat. “Convido tothom a participar d’aquestes activitats en un dia de molta afluència de la ciutat amb la celebració de la Botiga al Carrer i de la Festa del Nucli Antic” ha explicat aquest matí el regidor responsable del PIAM, Estanis Vayreda.

El PIAM del Nucli Antic és un pla integral d’accions de millora que s’emmarca en el projecte Olot+B de regeneració urbana a través de la participació ciutadana que es va iniciar amb el barri de Sant Miquel. Al llarg de setembre es tancarà aquesta segona fase de diagnosi del Pla, a través de la qual s’han recollit les aportacions ciutadans mitjançant enquestes, accions al carrer, reunions del grup motor i també entrevistes a diversos actors (tant a nivell d’associacions i entitats, com tècnics i veïns de la ciutat). El resultat d’aquesta segona fase serà un diagnòstic participatiu amb el qual es donarà a l’elaboració de propostes d’actuacions de millora.

Info i fotos: nuclianticmesb.cat