El Pigfeet Solidari celebrarà la seva segona edició el proper 28 i 29 de setembre a Beguda

Comparteix-ho amb els teus amics:

Begudà es prepara per rebre la segona edició del Pigfeet Solidari, per recaptar fons per la investigació del càncer infantil

L’últim cap de setmana de setembre tindrà lloc el festival benèfic Pigfeet Solidari, que recaptarà fons per la investigació del càncer infantil. Música, food trucks, paradetes artesanes i activitats per a totes les edats que conviden a tota la família a gaudir i col·laborar amb la causa. L’esdeveniment es desplegarà en un entorn idíl·lic dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, al Mas Corominas de Begudà.

Concerts, espectacles, tallers, esports, activitats pels més petits, bon menjar i bon beure… el festival proposa diversió i entreteniment per a tota la família, tot plegat per una causa solidària, què més es pot demanar?

El Pigfeet Solidari obre les seves portes l’últim cap de setmana de setembre: de les 10 del matí a les 10 del vespre, el dissabte 28; i de les 10 a les 6 de la tarda, el diumenge 29.

A primera hora del dissabte es duran a terme una classe de zumba i un taller d’acroyoga obert a tothom que hi vulgui participar. I durant els dos dies passaran diferents artistes que ens faran gaudir de la seva música: The River Clan, Proud Mary, The Blond Ma, Jessica Mellado, Cesc, Pep Puigdemont o Carmen 113. Pensant en els més petits, l’espai ha preparat activitats especials durant tot el dia. Que millor que un castell inflable, un espectacle de màgia del Mag Sanyes o un taller de pintar cares per a la mainada?

L’espai on es celebra l’esdeveniment, el Mas Corominas, és originalment una explotació familiar agrària de porcs Duroc que pasturen a l’aire lliure. Val la pena no perdre’s la degustació d’embotits que tindrà lloc per part de Porcs Casolans Corominas. El fuet de formatge de cabra o la botifarra medieval són alguns dels seus productes estrella.

En aquesta edició, el benefici anirà destinat a la investigació pel càncer infantil de l’Hospital maternoinfantil Sant Joan de Déu de Barcelona. L’associació ha tirat endavant aquest projecte solidari gràcies a la col·laboració d’empreses i institucions del territori que han participat amb la iniciativa.