El pilot Marc Riera obté el primer premi de la categoria 2 i de la classe 6 a la XV Pujada a la Trona

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’equip de competició Riera Racing de la Vall d’en Bas va assistir el passat diumenge 19 de Maig, a la XV Pujada a la Trona

El pilot Marc Riera va finalitzar en la tercera posició de la classificació general de turismes, primer classificat a la categoria 2 i primer classificat de classe 6.

L’equip va assistir el passat Diumenge a la XV Pujada a la Trona. La famosa prova de ral·li de muntanya, reneix amb tot l’esplendor passats 10 anys de pausa, fruit de l’esforç de V-Line Org. i l’ajuntament de Les Masies de Voltregà.

És una de les proves més mítiques i volgudes pels aficionats, no només per les seves imponents rampes, sinó perquè pel seu asfalt han competit els millors pilots i màquines del país. És considerada per l’afició com una de les carreteres de muntanya més difícils, per la seva sinuositat i estretor, però també perquè sempre amaga secrets que permeten anar més ràpid als pilots més ben preparats.

Pel que fa al passat diumenge a la competició, l’equip de Riera Racing va assistir amb dos dels seus pilots, en Marc Riera i en Josep Traserra.

Marc Riera amb el seu BMW 320d va realitzar bons entrenaments i una primera marca de temps que va ser determinant, ja que les condicions meteorològiques van anar en contra més tard. Finalment va obtenir la tercera posició de la classificació envers els altres turismes i va obtenir la victòria en la Categoria Dos i Primer Classificat de la Classe Sis, amb un temps de 4:16.534.

Josep Traserra amb el seu Porsche GT3 va finalitzar en la setena posició de la classificació, amb un temps de 4:25.493, obtenint el premi de Tercer Classificat de Classe Vuit.

Per últim, cal ressaltar l’assistència de Xevi Riera Jr tot i la no puntuació en la competició, amb el 325 E30 del seu pare i gran expilot Xavier Riera, el qual va participar per primer cop a la Pujada a la Trona l’any 1978.

Comparteix-ho amb els teus amics: