El ple de la Vall d’en Bas és el primer de la Garrotxa que declara l’emergència climàtica

Comparteix-ho amb els teus amics:

El ple de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas ha aprovat una declaració institucional d’Emergència Climàtica i de suport a la Vaga pel Clima, prevista per aquest divendres.

La moció recull les dades de diferents informes científics que alerten de les conseqüències pel Planeta de l’actual situació del clima. Tot plegat s’ha aprovat en el ple ordinari celebrat aquest dimarts. La decisió arriba a les portes de la Vaga pel Clima, a la qual també es dona suport.

Amb aquesta decisió, la Vall d’en Bas torna a fer un pas endavant per fer front a aquesta emergència climàtica. A banda de fer peticions a administracions superiors, l’Ajuntament també es compromet a impulsar mesures a nivell local, algunes de les quals ja estan en marxa com incrementar les zones verdes al municipi, el foment de l’estalvi i l’eficiència energètica, l’impuls de l’educació ambiental i la mobilitat sostenible, entre d’altres.

En aquest sentit, cal recordar que la Vall d’en Bas ja va presentar aquest estiu un paquet de mesures per tal de ser ‘punta de llança‘ en la lluita contra aquesta amenaça.

Info: Ajunt. La Vall d’en Bas

Comparteix-ho amb els teus amics: