El ple de Sant Joan les Fonts aprova el pressupost per al 2020

Comparteix-ho amb els teus amics:

El ple de Sant Joan les Fonts aprova el pressupost per al 2020

La setmana passada es va celebrar el ple municipal ordinari de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts on s’hi van tractar diferents qüestions de rellevància.

Un dels punts més destacats ha estat l’aprovació del pressupost municipal. El regidor d’Hisenda, Carles Grèbol, ha explicat que els comptes tenen un valor proper a 4,5 milions d’eurors. Concretament: 4.497.041,17€.

Un dels temes que més afecta als ciutadans és el de les deixalles. El regidor d’Hisenda ha explicat que suposaran una despesa de 315.000€. Aquesta xifra és estimativa ja que no es tenen dades tancades que es basaran en la recollida d’aquest any en curs.

En el capítol d’ingressos, es preveu un increment dels relacionats amb canvis ja anunciats a les ordenances fiscals. En aquest punt, i encara amb les deixalles, es preveu un increment dels ingresos perquè les empreses que no es desconnectin de la xarxa municipal passaran a pagar 0.34€/kg recollit. Fins ara, es pagava un import fixe sense tenir present les deixalles que es poguessin generar.

En les inversions, Grèbol ha explicat que es destinen 25.000€ a la compra d’un solar a tocar del Centre Cívic Casal Sant Joan on està previst fer-hi un aparcament. A la xarxa d’aigües s’hi destinen 66.000€ (per fer un estudi i intervencions en per tal de millorar el servei).

El pressupost s’ha aprovat amb el vot de Junts per Sant Joan les Fonts i el vot en contra de Sant Joan Plural.

Info: Ajunt. Sant Joan les Fonts