El Pot Petit actuarà aquest dissasbte al Teatre Principal d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dissabte 5 de desembre tindrà lloc un concert d’El Pot Petit a les 18 h al Teatre Principal d’Olot. Les entrades es posen a la venda a les 12h d’aquest migdia.

La capital de la Garrotxa acollirà un concert familiar de l’exitosa banda d’El Pot Petit el dissabte 5 de desembre a les 18 h. al Teatre Principal d’Olot. L’espectacle musical El Pot Petit al Teatre!, organitzat per DinàmiG amb la col•laboració de l’Institut de Cultura, és una proposta d’espectacle participatiu que combina música, teatre, titelles i humor per gaudir en família.

Les entrades es podran comprar a partir d’aquest divendres 27 de novembre a partir de les 12 h. a través de la web d’olotcultura.cat o a la taquilla del Teatre Principal d’Olot de 16.30 a 20 hores. El preu de l’entrada és de 10 euros si es compra de forma anticipada i 12 euros, a taquilla. L’aforament està limitat al 50%, seguint les mesures de prevenció de la covid-19 establertes.

Un concert amb nou músics a dalt de l’escenari que faran cantar i ballar a les famílies durant 70 minuts, amb les aventures màgiques d’en Pau, la Jana i la melmelada Band, convertides en cançons amb nous personatges, vells coneguts i molta música.

Les creacions d’El Pot Petit promouen a través de l’art valors com la igualtat de gènere i la diversitat, la gestió de les emocions, l’amistat o el respecte pel medi ambient. Aquesta formació musical ha rebut diversos reconeixements, entre els quals destaca el Premi Arc (2019) a la millor gira adaptada per a públic familiar i el Premi Enderrock (2020) pel disc ‘El Pot Petit – 10 anys.’