El PP blinda Rita Barberà al Senat i mantindrà l’aforament en cas de noves eleccions

Rita Barberà, Mariano Rajoy, Francisco Camps, PP Valencià, País Valencià
Comparteix-ho amb els teus amics:

L’exalcaldessa de València seguirà de suplent a la Diputació permanent del Senat. La pregunta és: què li deu el PP a Barberà?

Segons informa Catalunya Radio, el PP ha blindat Rita Barberà a la Diputació permanent del Senat, fet que permetrà l’exalcaldessa de València que pot estar implicada en la trama de corrupció coneguda com a operació Taula, mantenir l’aforament. La informació arriba després que el PP hagi venut la notícia que el grup parlamentari popular ha exclòs l’exalcaldessa de València de tota responsabilitat al Senat i gran part dels mitjans espanyols i catalans hagin recollit la notícia que s’ha difós a través de l’agència Europa Press. Però el cert, és que Barberá serà suplent en la Diputació Permanent del Senat que ha quedat constituïda avui, i mantindrà tots els seus drets i prerrogatives encara que es dissolgui la cambra.

Rita Barberà, Mariano Rajoy, Francisco Camps, PP Valencià, País Valencià
Rita Barberà, Mariano Rajoy, Francisco Camps, PP Valencià, País Valencià

L’Operació Taula, amb la implicació de la pràctica totalitat dels equips de govern de Rita Barberá a l’Ajuntament de València, ha impedit que Barberà presideixi o sigui portaveu de cap comissió a la cambra alta, però no que mantingui el privilegi de l’aforament.

Font: directe.cat