‘El Pregón’, protagonitzat per Buenafuente i Berto Romero, s’estrenarà el 18 de març

ACN Buenafuente sobre el rodatge d''El pregón' a Santa Pau: "És com si estiguéssim de vacances treballant"
Comparteix-ho amb els teus amics:

La comèdia, produïda per El Terrat, està dirigida per Dani de la Orden

ACN Buenafuente sobre el rodatge d''El pregón' a Santa Pau: "És com si estiguéssim de vacances treballant"
ACN Buenafuente sobre el rodatge d”El pregón’ a Santa Pau: “És com si estiguéssim de vacances treballant”

La comèdia ‘El Pregón’, dirigida per Dani de la Orden i protagonitzada per Buenafuente i Berto Romero, ja té data d’estrena i serà el 18 de març, segons ha anunciat Atresmedia Cine. Al film Buenafuente i Romero són germans que havien estat d’un grup de música electrònica dels anys 90 molt coneguts i que en l’actualitat cadascú per la seva banda ha tocat fons. Van prometre’s no tornar-se a veure, però estan disposats a fer una excepció per una quantitat raonable. L’alcalde del seu poble natal (interpretat per Jorge Sanz) els convida a fer el pregó del municipi a canvi de cobrar 10.000 euros. La seva intenció és fer el paperot i marxar però les coses es compliquen de mala manera, essent víctimes de tradicions ancestrals i plans ocults.

‘El Pregón’ és un projecte amb el que Andreu Buenafuente i Berto Romero portaven treballant des de fa anys. Tenien clar que volien interpretar dos personatges completament diferents i allunyats del que han fet fins ara a la televisió i creuen que ho han aconseguit. Així ho van explicar durant el rodatge del film. “El meu personatge no somriu en tota la pel·lícula”, va dir l’humorista que fa de Juan, un home “molt comú i gris” que està “molt atrafegat i que no li passa res de bo en tota la pel·lícula”.

El rodatge d”El pregon’ es va dur a terme a Barcelona, Sant Pere de Ribes, Sitges i Santa Pau. El film, produït per El Terrat en col·laboració amb Atresmedia Cine, té com a guionistes a Diego Sanjosé (‘Ocho apellidos vascos’ i ‘Tadeo Jones’) i David Serrano (‘El otro lado de la cama’ i ‘Días de fútbol’).

RELACIONAT:

Vídeo: Ahir era l’últim dia de Càsting per la pel·lícula que es rodarà a Santa Pau

Buenafuente sobre el rodatge d”El pregón’ a Santa Pau: “És com si estiguéssim de vacances treballant”

Ja ha començat el rodatge de la pel·lícula ”El Pregón” a la Garrotxa