El president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran, visita el C.N. Castellfollit

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dissabte el president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran, acompanyat pel Director General de la Federació, Josep Ruiz, i pel delegat provincial Lluís Masberenguer s’han desplaçat fins a Castellfollit de la Roca per fer una visita institucional al C.N. Castellfollit.

En aquesta visita s’ha reunit amb el president del club, Pere Vilà, i els membres de la junta, i també amb l’alcalde Miquel Reverter.

En aquesta trobada el president ha valorat molt la tasca que porta a terme el C.N. Castellfollit, que sense poder disposar d’instal·lacions porta un treball exemplar pel que fa a la promoció i pràctica de la natació, fet que el fa ser, segons el president, un club singular dins el món de la natació catalana.

En la reunió s’ha pogut tractar de la problemàtica que té el club a l’hora d’entrenar durant l’hivern, ja que no disposa de piscina coberta, així com d’altres necessitats i projectes de futur del Club.

La trobada que s’ha desenvolupat en les instal·lacions municipals, on el president ha signat en el Llibre d’Honor del club, ha finalitzat amb un dinar.