El president Joaquim Torra, assistirà aquest dissabte a l’acte dels 50 anys d’INTEGRA

Comparteix-ho amb els teus amics:

El President de la Generalitat de Catalunya el Sr. Joaquim Torra, estarà present a l’acte del cinquantenari de l’entitat

Dissabte 1 de desembre, al Teatre Principal d’Olot a les 5 de la tarda, INTEGRA celebra els seus 50 anys amb un acte commemoratiu que comptarà amb la presència del President de la Generalitat de Catalunya el Sr. Joaquim Torra.

50 anys d’INTEGRA

El juliol de l’any 1967, el Sr. Isidre Nogué va fer una crida a totes les famílies interessades amb la creació d’una escola d’educació especial a Olot.

El mes de maig de l’any 1968 l’Escola Joan XXIII ja era una realitat. Va començar el seu funcionament amb 8 alumnes i 2 professores. El juliol de l’any 1967, el Sr. Isidre Nogué va fer una crida a totes les famílies interessades amb la creació d’una escola d’educació especial a Olot. El mes de maig de l’any 1968 l’Escola Joan XXIII ja era una realitat. Va començar el seu funcionament amb 8 alumnes i 2 professores.

Aquest mateix any 1968, al mes de desembre, es va signar l’acta fundacional de l’entitat, que va començar a caminar amb el nom de “Patronato de niños subnormales Juan Sellas Cardelus de Olot y Comarca”.

50 anys després, i amb dos canvis de nom, INTEGRA és el resultat de l’encert de totes les persones que l’any 1967 van creure que era necessari disposar de serveis especialitzats a la comarca de la Garrotxa. Sense perdre aquest esperit fundacional, l’entitat ha crescut al llarg de tots aquests anys, amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats de les persones amb trastorns del desenvolupament o risc de patir-ne, discapacitat intel·lectual i trastorn mental.

Actualment gestionem els següents serveis:

1. CDIAP Garrotxa: Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç
2. CEE Joan XXIII: Centre d’Educació Especial Joan XXIIIÇ
3. STO Integra: Servei de Teràpia Ocupacional
4. CAE Integra: Centre d’Atenció Especialitzada
5. Residència Vora-Riu
6. Lleure Integra

Des d’aquests serveis oferim atenció a 450 persones cada any, i compten amb un equip de 84 professionals.

Info i foto: Integra

RELACIONAT:

VÍDEO i FOTOS: INTEGRA celebra el seu 50è aniversari, passat per aigua