El president Torra inaugura el Fòrum Gastronòmic Girona 2018

Comparteix-ho amb els teus amics:

La consellera Jordà i l’alcaldessa de Girona també participen en la visita inaugural

Més de 200 empreses participen en aquest certamen, representatives del sector foodservice, així com cuiners de reconegut prestigi

Foto: El president i la consellera visitant els estands del certamen – Rubén Moreno.

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, ha inaugurat avui el Fòrum Gastronòmic Girona 2018, que se celebra fins dimarts al recinte firal de la capital gironina.

El cap del Govern ha fet un recorregut pels diferents estands d’aquest certamen, que ocupa més de 4.000 metres quadrats d’espai. Unes 200 empreses participen en aquesta setena edició del Fòrum, representatives del sector foodservice, des d’empreses d’equipaments, serveis i distribució, fins a petits productors del sector primari i d’artesania alimentària; així com a cuiners de prestigi com els germans Roca, Iolanda Bustos o Jordi Cruz.

Han acompanyat al president en aquesta visita l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el delegat del Govern a Girona, Pere Vila, i el president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènech Espadalé, entre altres autoritats.

Info: govern.cat