El primer equip de futbol del Santjoanenc assoleix l’ascens a Tercera Catalana quedant campions de la lliga

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els homes de Joan Vila han quedat campions a la lliga per primera vegada en tota la història del club i aconsegueixen l ‘ascens a Tercera Catalana.  Joan Vila, conegut com en Quetxa, l’entrenador de l’equip, ha explicat que si es queda campió és perquè s’han fet les coses bé, s’ha creat un bon equip i un bon ambient de treball: “Quan vas a davant sempre et trobes entrebancs, però els hem superat amb èxit, tan sols hem perdut tres partits en tota la lliga i això demostra l’esforç i implicació de tots.

campions
El primer equip de futbol del Santjoanenc assoleix l’ascens a Tercera Catalana quedant campions de la lliga

No és fàcil mantenir el lideratge, cal tenir en compte que hem patit força, la lliga ha estat llarga i hem tingut lesions, i a més tota la resta d’equips et tenen en punt de mira ja que ets al capdavant.” La plantilla està molt contenta i emocionada amb l’ascens obtingut, i més encara tenint en compte que és la primera vegada que s’aconsegueix. Tot i així l’entrenador ha senyalat que cal tenir molt de compte i ser prudents: ”L’any vinent el nivell serà diferent i per tant ens hi haurem d’implicar al màxim per mantenir la categoria i gaudir de cada partit com ho hem fet aquest any”

En l’inici de la temporada estaven a tercera i quarta posició, però a mitjans de la lliga, al aconseguir la primera posició ja no han perdut cap partit. Joan Vila exposa que no sempre és fàcil arribar motivats i durant l’any ha tingut cura de no deixar caure la il·lusió i les ganes dels jugadors en diverses accions que ha dut a terme.  Gairebé tots els jugadors del primer equip venen de la plantilla de cadets del Sant joan les fonts, i per tant han crescut com a futbolistes en el mateix club poliesportiu.

L’ascens ha generat una valoració molt positiva des de la junta del CPS Santjoanenc, l’equip i tota l’afició, que tenen ara el repte de mantenir aquest nivell en una categoria superio