El primer supermercat cooperatiu de la Garrotxa, cerca 50 socis fundadors

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dissabte 25 de juliol l’Artiga Coop, el primer supermercat cooperatiu de la Garrotxa, celebra la seva constitució com a Cooperativa de Consumidores i Usuàries en Assemblea Constituent a Olot.

Serà també el primer dia que tothom qui ho vulgui podrà fer-se Sòcia fundadora. L’Artiga busca almenys 50 persones que vulguin ser sòcies fundadores i que aportin el Capital Social de 60€ necessari per ser-ne sòcia. Les fundadores són aquelles persones pioneres, que confien i impulsen el projecte. El perquè de ser 50 persones, o més, és per arrencar de manera col·lectiva com a cooperativa i aconseguir el Capital Social mínim que es demana per a constituir-se com a cooperativa que està estipulat en els 3000€.

L’oportunitat d’esdevenir sòcia fundadora comença el 25 de juliol i s’allargarà fins el 30, es tracta d’un tràmit que s’ha de fer presencialment, és per això que s’ha habilitat un punt de trobada i uns horaris que són del 27 al 30 de juliol, amdós inclosos, de 17h a 20h al Núria Social (c/ del Carme, 8 d’Olot).

De cares al dissabte 25 de juliol s’ha preparat una programació especial i totalment adaptada a la situació de Covid19, i que també es podrà seguir en streaming, de 10h a 13h al Núria Social d’Olot, aquest és el programa:
10h Parlem de cooperativisme de consumidores amb:

– Quim Sicília Gil, president de la Federació de Cooperatives de Consumidors i Usuaris de Catalunya.
– Andreu Ortiz, soci del Brot de Reus, cooperativa pionera de consumidores agroecològiques de Catalunya.
– I sòcies de l’Artiga Cooperativa.
11h30 Assemblea Constituent de l’Artiga Coop
– Aprovació dels Estatuts i elecció del Consell Rector.
Durant tot el matí es podrà esdevenir sòcia fundadora.

Tota la informació actualtizada la trobareu a: www.artigacoop.org i a Xarxes Socials @artigacoop

Yellow Bird Concert Program (5).jpg