El procés participatiu del Firal es trasllada a l’IDEAL – OFICINA JOVE DE LA GARROTXA

Comparteix-ho amb els teus amics:

Com ja és sabut, des de l’àrea de participació de l’Ajuntament d’Olot s’està realitzant un procés participatiu per assentar les bases que guiaran els projectes per a la reforma del Firal de la ciutat d’Olot.

Després de vàries sessions amb veïns, entitats, comerços… ara toca que els i les joves puguin dir quin Firal volen. En la sessióque es prepara per al jovent s’explicarà què s’ha fet fins al moment així com s’hi exposaran les propostes recollides en les sessions anteriors.

Des de l’IDEA-OFICINA JOVE DE LA GARROTXA considerem bàsica la participació del col·lectiu jove, en aquest i en qualsevol procés participatiu, ja que tenen molt a dir sobre com ha de ser la ciutat del futur, i a més a més, per pensar i dir com ha de ser un dels principals eixosd’activitat de la mateixa. De fet, són els joves que, per una simple qüestió d’edat, el viuran i el gaudiran durant més temps.

Per aquests motius, l’IDEAL-OFICINA JOVE DE LA GARROTXA fa una crida a totes les persones joves que hi vulguin participar, el proper dimecres 18 de maig a les 4h de la tarda a l’espai Ideal, per opinar i demostrar, una vegada més, que els Joves tenen coses a dir.

logo firal viu