El projecte Esplai Diari Garbuix, d’Esplais de la Garrotxa ha rebut una col·laboració de 8.000 euros

Comparteix-ho amb els teus amics:

El projecte d’Esplais de la Garrotxa, que té com a objectiu oferir un servei preventiu i educatiu als nens i nenes d’Olot, millorarà la situació de 120 infants i joves.

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació la Caixa”, ha mostrat el seu suport al projecte Esplai Diari Garbuix, d’Esplais de la Garrotxa que té com a objectiu oferir un servei socioeducatiu preventiu i educatiu a la ciutat d’Olot destinat a infants i adolescents de 5 a 16 anys que viuen en situació de vulnerabilitat i que necessiten l’acompanyament en el seu desenvolupament personal, en la relació amb els altres i el seu entorn social i el suport en el procés d’aprenentatge acadèmic. L’entitat social ha rebut una col·laboració de 8.000 euros.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d’entitats socials locals com les de l’Esplai Diari Garbuix) i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2020, el 89% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social i van fer possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries poguessin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes.

Actualment a l’Esplai Diari Garbuix s’atenen a 120 infants i adolescents que participen en sis línies d’actuació: l’espai setmanal de reforç escolar i lleure, el trampolí, l’espai de lectura, el casal d’estiu, l’apropa cultura i l’aula d’estudi per joves.

L’Acció Social, un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank

Fruit de la col·laboració entre la Fundació “la Caixa” i CaixaBank, el 2020, es va donar suport a més de 8.500 projectes de prop de 7.000 entitats socials de tot el país. Es tracta, majoritàriament, de projectes que aporten solucions en l’àmbit de la malaltia, la discapacitat, l’exclusió social, la pobresa infantil, els grans i l’envelliment. Des de l’inici de la crisi de la COVID19, Fundació “la Caixa” ha col·laborat, a través de CaixaBank, amb 1.700 projectes relacionades amb el proveïment d’aliments, material sanitari i emergències per donar resposta a les persones vulnerables més afectades per la pandèmia.

CaixaBank manté un compromís amb la inclusió financera i és l’única entitat present en el 100% de les poblacions de més de 10.000 habitants i en el 94% de les de més de 5.000. És també l’única entitat que ofereix microcrèdits a persones sense garanties ni avals, a través de MicroBank, per ajudar-los a impulsar els seus projectes personals i professionals. A més de la seva contribució als projectes socials d’àmbit local, l’entitat dona suport, a través de la seva Acció Social, al programa de voluntariat corporatiu, amb més de 12.000 integrants, 4.600 dels quals han participat activament en més de 4.200 activitats durant 2020. Gràcies a ells, s’ha contribuït a ajudar a més de 133.000 persones vulnerables arreu de l’Estat en àmbits com l’educació financera, la inserció laboral, salut i pobresa infantil, entre d’altres.

Comparteix-ho amb els teus amics: