El projecte turístic conjunt Olot-Girona-Lloret s’ha presentat a Madrid

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquesta setmana, les responsables del projecte conjunt Olot-Girona-Lloret varen assistir a la quarta edició del MIS (Meetings Incentives Summit) organitzat per Eventoplus (portal d’esdeveniments líder a Espanya) al Palau Municipal de Congressos de Madrid. L’esdeveniment va comptar amb més de 300participants de la indústria de reunions (conventions, organitzadors d’esdeveniments, agències de viatges especialitzades, DMC’s, hotels i proveïdors tecnològics).

_MIS2

L’objectiu d’aquesta acció comercial ha estat donara conèixer l’aliança turística entre Olot, Girona i Lloret al mercat nacional de turisme de negocis. Durant la jornada d’aquest dimarts, es varen realitzar més de trenta trobades explicant la complementarietat i les singularitats dels tres territoris. En aquest sentit, molts dels operadors amb els que es va contactar remarcaven larellevància d’oferir un producte tan complert paisatgísticament i l’oferta de serveis professionals tan diversa des de cases rurals a hotels de cinc estrelles, espais amb capacitat fins a 2.000 persones, càterings amb producte local servits de forma innovadora en espais singulars a restaurants de renom guardonats amb estrelles Michelin o col·lectius de cuina com és el cas de Cuina Volcànica.

Per altra banda, també es va constatar la necessitat d’oferir activitats d’incentius amb valor afegit i molt lligades al territori, com els itineraris en bicicleta elèctrica combinats amb aspectes gastronòmics a la Garrotxa, el Wine Creation a Girona i les rutes de nordic walking pel camí de ronda a Lloret.

RELACIONAT:

Vídeo: Girona, Olot i Lloret de Mar s’uneixen per atraure el turisme de negocis