El proper cap de setmana es celebra la 2a Fira de Comerç de Celrà

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Associació de Comerciants de Celrà organitza per segon any consecutiu la Fira de Comerç, un espai on els establiments del poble es reuneixen per donar a conèixer els seus productes i serveis al públic. Un dia de celebració en què es troben per compartir experiències, consells i oferir promocions especials als clients. Després de l’èxit de la primera edició, aquest any s’ha decidit ampliar la Fira a dos dies per tal de fer més gran la festa. Enguany, es celebra el dissabte 21 i el diumenge 22 de març, al Pavelló de les Piscines, amb activitats repartides durant les dues jornades.

El dissabte serà un dia més de festa. Començarà amb una classe de ZumbaKids (a les 17.15 h) perquè els nens puguin passar-ho bé ballant al ritme de Zumba. Seguidament, es durà a terme una MasterClass de Zumba per a adults (a les 18 h) en què tothom podrà gaudir al mateix temps que es posa en forma. Ja es poden comprar les entrades enviant un correu electrònic a comerciantscelra@gmail.com. L’entrada de ZumbaKids té un cost de 3 € (amb aigua inclosa) i la de Zumba per a adults té un preu de 7 € (amb un obsequi d’aigua i tovallola).

A continuació, hi haurà temps per sopar o menjar alguna cosa, ja que els bars i restaurants del poble inscrits a la fira oferiran els seus serveis allà mateix, i es podran degustar les especialitats sense haver-se de desplaçar. Després d’agafar forces, hi haurà una sessió de música en viu a càrrec de The Country Revival Farmers a ritme del country i els balls folklòrics més animats.

El diumenge tindrà lloc la Fira de Comerç (de 10 a 20 h) amb un munt d’estands dels diferents establiments del poble que oferiran productes i serveis d’alimentació, roba i complements, bicicletes, serveis de bellesa i perruqueria, fotografia, mecànica, instal·lacions, restauració, informàtica, teràpies naturals, educació infantil, arquitectura, jardineria, papereria, odontologia i molt més. A part de la presentació de productes i serveis, també s’organitzaran tallers, xerrades i demostracions de l’elaboració de productes amb què, a més de passar-ho bé, aprendrem de la mà dels mateixos comerciants.

Durant tot el diumenge també hi haurà servei de bars i restaurants, a més d’inflables infantils perquè els més petits puguin gaudir de la jornada igual que els adults.