El proper dilluns a Olot “Torneig de futbol per la inclusió”

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper 12 d’octubre tindrà lloc a la plaça de Sant Miquel una altra activitat que s’emmarca dins els pressupostos participatius de l’Intitut Municipal d’Educació i Joventut (IME), un torneig de futbol per la inclusió social.

Aquesta proposta està liderada per un grup nombrós de joves de tota la comarca implicats en treballar la cohesió social a través de l’esport i de la conscienciació col·lectiva. El torneig començarà a les 10h del matí, però els equips participants hauran de presentar-s’hi mitja hora abans per tal d’establir els quadres corresponents i abonar l’import de les inscripcions (3€ per equip, en el cas que siguin menors de 16 anys, i 1€ per jugador en el cas que siguin majors de 16 anys). També és indispensable que es presenti a l’organització un document identificatiu, DNI o NIE.

Al migidia es farà una arrossada popular oberta a tothom a un preu mòdic de 3€ per a aquelles persones que no siguin participants del torneig. Pels participants serà gratuït. Durant el dia hi haurà animació musical i també una xerrada a càrrec del moviment Unitat Contra el Feixisme i el Racisme a la mateixa plaça.

Les inscripcions es podran fer de manera presenciala l’Ideal – Oficina Jove de la Garrotxa, o bé via correu electrònic a ajgarrotxa@gmail.com indicant: el nom de l’equip, el color de samarreta, el nom dels jugadors que formen l’equip i un telèfon de contacte d’un membre de l’equip, en cas de ser majors d’edat, i en el cas dels menors de 18 anys, d’un membre de l’equip i també d’un responsable adult. També es podrà fer la inscripció el mateix dia mitja hora abans de començar el torneig.

Des de l’organització s’anima a totes les persones joves a participar d’aquesta jornada, així com a tota la població a treballar per la cohesió social, siguem com siguem i vinguem d’on vinguem perquè educar i cohesionar és cosa de tots i totes.

2015_Torneig Futbol