Durant dos mesos el Pont del Palau estarà tallat al trànsit per obres

Comparteix-ho amb els teus amics:

Comencen els treballs de millora de l’estructura del Pont del Palau. Durant les obres, la circulació de vehicles per aquest espai quedarà tallada al trànsit.

Foto: Pont del Palau – Google Maps

Aquest dilluns 5 de juliol començaven les obres de millora del pont del Bisaroques, també conegut amb el nom de Pont del Palau. Els treballs permetran restituir el parament malmès del mur de l’estrep est i millorar les condicions de recolzament de les bigues sobre aquest mur. També s’actuarà per refer la capa de trànsit sobre el tauler i les dues juntes del pont. Els treballs s’allargaran durant dos mesos i, durant aquest temps, no podran circular-hi vehicles, però sí vianants; excepte algun dia concret en què les feines no ho permetin.

La millora del pont de Bisaroques s’afegeix a dues actuacions més que han començat aquests dies a la ciutat. Les obres del carrer Marià Vayreda que s’han iniciat aquest dilluns 28 de juny. Els treballs se centren en el tram comprès entre el carrer Secretari Daunis i la Ronda Fluvià, que es preveu que tinguin una durada de 2 mesos. Per altra banda, el carrer Roser també està en obres. En aquest cas, els treballs consistiran en la transformació a plataforma única del tram de carrer comprès entre el Pintor Domenge fins a la Plaça del Puig del Roser. Mentre durin les obres – la previsió és d’un mes i mig – el carrer quedarà tallat a la circulació.

Info: Ajunt. Olot