La Flama del Canigó arriba avui al Firal Petit d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dimarts 23 de juny arriba la Flama del Canigó a Olot. La incertesa de si podria arribar o no ha durat fins fa ben poc, però finalment serà possible.

La COVID-19 ens ha capgirat la vida diària i els nostres costums. Convertim la nit de Sant Joan en una nit per tenir presents a totes les persones que ens han deixat durant la pandèmia, als que encara estan lluitant contra la malaltia i fem que aquesta tradició vinculada al solstici d’estiu esdevingui també un homenatge a tota la societat civil mobilitzada fent xarxa de solidaritat per superar la crisi global provocada per la Covid-19. A les 22 h del dimarts 23 de juny, posem la Flama al balcó o encendre-hi una espelma perquè “Enguany, encenc la flama per tu”.

L’acte d’arribada de la Flama tindrà lloc al FIRAL PETIT, el dimarts 23 de juny a 2/4 de 7 de la tarda amb l’encesa del peveter, un senzill acte de benvinguda i el repartiment de la Flama als pobles, barris i a tothom que ho desitgi que es podrà endur un fanalet amb la Flama a la seva revetlla. Serà obligatori l’ús de mascareta, no es podrà utilitzar gel hidroalcohòlic i hi haurà cadires respectant la distància de seguretat. #FlamaCanigo20

RELACIONAT:

GALERIA DE FOTOS AQUÍ

VÍDEO: Com se celebrarà la revetlla de Sant Joan en la FASE 3?