El proper dissabte i dumenge 30 i 31 de juliol es celebrarà la Festa Major de Begudà

Comparteix-ho amb els teus amics:

El tret de sortida serà el dissabte 30, a les 5 de la tarda, amb el tradicional partit de futbol de solters contra casats. A la mateixa hora també es fan jocs infantils amb castells inflables i un taller de papiroflèxia a càrrec de “Joan Paper”. Seguidament hi haurà l’actuació del grup Timbaler Dum Dum Dum, berenar per a tothom, i com a novetat d’enguany una masterclass de zumba amb la Laura Rodríguez.

A les 9 del vespre es fa el sopar popular al Centre Sociocultural de Begudà, l’aforament és limitat i per tant tots els que hi vulguin participar cal que s’inscriguin abans del dijous 28 de juliol al Bar les Escoles de Begudà. El sopar té un preu de 15€ i 8€ per al menú infantil, el menú està compost per productes de la terra i productors locals.

Un cop finalitzat el sopar, a les 11 de la nit, hi haurà la proclamació de l’hereu i la pubilla juntament amb el ball del conjunt “Què tal!”

El diumenge 31 a les 12 del migdia, hi haurà l’Ofici Solemne amenitzat i el ball dels cap-grossos de Begudà, en Cosme i l’Eulàlia, i els gegants de Sant Joan les Fonts, en Joan i la Roser. Al finalitzar l’actuació hi haurà vermut per a tothom!

El mateix diumenge a les 5 de la tarda, es farà l’audició de sardanes amb la cobla Ripollès i tot seguit, a les 7 de la tarda, hi haurà el ball fi de festa amb el grup “Duets Arrítmics” i com a cloenda una divertida guerra de confeti.

BEGUDÀ.