El proper diumenge 14 d’abril arriba la 25a Mitja Marató de La Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

El diumenge 14 d’abril de 2019 i a partir de les 9:30h del matí, se celebrarà la 25a edició del la Mitja Marató de la Garrotxa – Memorial Josep Abulí i la 6a edició de La Cursa Popular de 10 Km.

La Mitja Marató de la Garrotxa ha assolit un gran prestigi per la seva excel·lent organització, per la bellesa del recorregut i pel particular regal amb què s’obsequia a tots els participants que finalitzin dins l’horari establert: un pernil pels finishers de la Mitja Marató i un assortit d’embotits pels de La Popular de 10 Km.

El circuit, que comença i acaba a les instal·lacions del CN Olot, transcorre per la part nord de la Vall d’en Bas (pels pobles de la Pinya i el Mallol), des d’on es pot gaudir d’unes esplèndides vistes de la muntanya de Santa Magdalena i del Puigsacalm. La ciutat d’Olot, com no podia ser d’una altra manera, també és un escenari privilegiat de la prova.

Com ja és costum, durant la cursa els atletes podran recuperar forces amb els punts d’avituallament repartits pel recorregut on voluntaris repartiran aigua. Tots els participants podran gaudir a l’arribada dels serveis de vestuaris, dutxes, guarda-roba i de massatges. A més a més, per recuperar forces se servirà un petit refrigeri.

Aquestes curses formen part de la lliga E.O.S. conjuntament amb les mitges maratons de Banyoles i la d’Empúries, i la popular de 10 Km, amb les de Figueres St Josep, Empúries, Carrer Nou de Girona, St Lluc d’ Olot i La Llagosta. Per tant, els participants sumaran punts per la classificació general d’aquesta lliga de curses que ofereix premis i obsequis als millors classificats.

ARXIU VÍDEO:

Comparteix-ho amb els teus amics: