El proper mes d’octubre tindrà lloc la 12a Volcànica Lan Party

Comparteix-ho amb els teus amics:

La festa bianual dedicada a les tecnologies serveix per intercanviar coneixements i rebre formacions. Durant els tres dies hi haurà tallers, xerrades i part lúdica.

El proper 20, 21 i 22 d’octubre, Olot celebrarà la 12a Volcànica Lan Party. Aquesta esdeveniment és un espai obert on es poden reunir usuaris i usuàries de les noves tecnologies. En aquets espais, els usuaris i usuàries poden intercanviar coneixements, punts de vista o unes estones de lleure. En el cas de la Volcànica, vol ser un punt de reunió proper, obert a tothom que estigui interessant en les tecnologies.

A la Volcànica 2017 hi haurà dos espais diferenciats:

  • Zona de jocs i competicions, on 100 persones portaran el seu ordinador i participaran en competicions i activitats.
  • Zona oberta al públic, per tal de donar a conèixer aquests esdeveniments i es realitzaran tallers, xerrades i activitats.

La Volcànicat 2017 està organitzada per l’Àrea d’Innovació Tecnològica i Suport Informàtic del Consell Comarcal de la Garrotxa i l’Associació d’Ordinadors Enllaçats. Per participar a la Volcànica cal inscriure’s aquí. La inscripció a la part lúdica, val 20€. I la zona oberta al públic, és totalment gratuïta.

Info: xarxanet.org