El PSC de les comarques gironines dóna “suport ferm” a Pedro Sánchez i aposten per un nou procés de primàries

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els socialistes gironins qualifiquen els darrers esdeveniments al PSOE com “successos de la màxima gravetat” i aposten per buscar alternatives de govern amb altres formacions

El PSC de les comarques gironines ha volgut expressar el seu “suport ferm” a Pedro Sánchez, després dels últims esdeveniments que han sacsejat el PSOE i des de Girona qualifiquen de “successos de màxima gravetat”. En el comunicat, el PSC de Girona aposta per la convocatòria d’un procés de primàries i la convocatòria d’un congrés federal per escollir un nou secretari general, a través del vot dels militants. L’escrit es mostra a favor de la decisió de Sánchez de no donar suport a un govern del Partit Popular “ni per activa ni per passiva”. En el comunicat els socialistes de les comarques gironines aposten per buscar una alternativa de govern amb la resta de formacions polítiques de tot l’arc parlamentari per poder conformar un “govern de canvi a l’Estat”.

El text acaba fent unacrida als simpatitzants del partit perquè s’afiliïn al PSC per, d’una banda consolidar la fermesa davant el PP i de l’altre per impulsar una “renovació interna” del socialisme. Tanmateix expressen la seva voluntat que es resolgui aviat la situació actual que travessa el partit.