El PSC Olot també veu manca d’informació i de transparència de l’equip de govern en tota la gestió de la Covid-19

Comparteix-ho amb els teus amics:

El PSC Olot també veu manca d’informació i de transparència de l’equip de govern en tota la gestió de la Covid-19

Foto: Josep Guix, portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Olot.

PSC Olot – Davant del comunicat de la CUP Olot referent a la manca d’informació i de transparència de l’equip de govern en tota la gestió de la COVID 19 a la nostra ciutat, des del PSC d’Olot creiem oportú expressar el nostre posicionament al respecte.

Volem expressar que:

– Nosaltres participem en totes les reunions que convoquen des de l’Ajuntament o altres organismes municipals i comarcals, com són el SIGMA, Dinamig, CASG i Consell Comarcal, entre d’altres.

– En cap moment hem rebut els informes del SIGMA al quals fa referència el comunicat de la CUP.

– L’únic que rebem, a través de la Junta de Portaveus, és l’informe diari de la Generalitat i algun informe puntual de la situació a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa.

– Hem manifestat en diferents fòrums de l’Ajuntament com són els Plens, les reunions de treball dels grups municipals, les Juntes de Portaveus, etc… que caldrien més reunions informatives i participatives amb els grups municipals per tractar les mesures que s’han de prendre a l’entorn de la pandèmia a la nostra ciutat. Volem estendre la mà per millorar les dades i reduir la incidència del virus a la nostra societat.

– Considerem que hi ha hagut poca implicació de l’equip de govern per frenar algunes actituds ciutadanes que perjudiquen el control de la COVID a Olot. Per exemple, com ja hem manifestat en nombroses ocasions, la manca de presència policial, municipal i autonòmica, i d’agents cívics per controlar el compliment de les mesures marcades pel PROCICAT a nivell de ús de mascaretes, aforament espais lúdics i terrasses, aforament del transport municipal a les entrades i sortides dels instituts i control de sortides i arribades del transport públic a Olot, les cues al CAP etc…

– La informació i la transparència sobre la crisis de la COVID a la ciutat per part de l’equip de Govern són insuficients. No n’hi ha prou amb una reunió quan les dades són alarmants, sinó que reclamem un seguiment contant i una actitud de col·laboració per vèncer entre tots a aquest maleït virus.

Per tot això demanem que es convoquin Juntes de ortaveus regularment per tractar tots aquets temes i repetim l’oferiment que el nostre portaveu, Josep Guix, va fer el mateix 16 de mars de 2020 directament a l’alcalde: ens posem a la seva disposició per treballar plegats per la ciutat davant de la crisis de la pandèmia.

Info: PSC Olot