El ‘Quedem a la Plaça?’ comença el 2020 a la Plaça de les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

El dissabte 1 de febrer a les 12 del migdia t’esperem per escoltar-te!

El ‘Quedem a la Plaça?’, el projecte de participació ciutadana de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts, comença el 2020 amb una trobada per escoltar a la ciutadania. En aquesta ocasió, la cita serà el proper dissabte 1 de febrer al punt de les 12 del migdia a la Plaça de les Fonts de Sant Joan.

Aquesta proposta és itinerant i implica que els regidors es traslladin a la plaça en qüestió per tal d’escoltar els veïns en totes aquelles inquietuds que puguin tenir. L’objectiu és que, un cop l’any, el govern municipal estigui a disposició de la ciutadania a tocar de casa.

En aquesta ocasió, es convoca a la Plaça de les Fonts als veïns dels carrers Aiguanegra, Josep Puig, Joan Maragall, Josep Marguí, Ronda Font Blanca, Font del Ferro, Font Sascots, Lliberata Ferrarons, Coll de Jou, Jaume Balmes, passatge Sant Julià, Puigdolors, Filadors, Josep Ballvé, carrer dels Paparers, Escultor Davesa, Bassegoda i Puigmal.

Des de la seva posada en marxa el passat mes de setembre, la proposta ha recollit desenes de demandes de les quals se’n va generant el retorn. A cada trobada hi assisteixen, de mitjana, una vintena de persones.

Comparteix-ho amb els teus amics: