El ‘Quedem a la Plaça?’ estrena el 2020 amb força a la Plaça de les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dissabte s’ha fet a la Plaça de les Fonts de Sant Joan el primer ‘Quedem a la Plaça?’ del 2020.

El primer balanç és molt positiu tant en assistència de gent com amb les propostes recollides i, de nou, l’actitud proactiva dels veïns.

La primera tinent d’alcalde, Anna Serra, ha explicat que s’ha acordat la creació d’un grup de WhatsApp entre regidors i veïns per tal de fer un seguiment de les reformes que es poden fer a la Plaça de les Fonts. “Fa 25 anys es va fer un espai per jugar a petanca i la veritat és que ha tingut molt poc ús”, recorda Serra. Per això, aquesta eina tracta d’establir entre Govern municipal i veïns, com es pot posar al dia l’espai. La regidora ha explicat que “seran en tot moment els veïns els que portan la iniciativa de com volen aquest espai”.

Serra, ha recalcat també que “s’ha parlat, de nou, del tema de civisme i els animals de companyia”. Una problemàtica recurrent en les diferents sessions que s’han fet fins ara.

Amb aquest ja són 5 els ‘Quedem a la Plaça?’ celebrats als diferents nuclis de Sant Joan les Fonts. Properament s’anunciarà on es farà la trobada del mes de març.

Comparteix-ho amb els teus amics: