El quiosc del vial Sant Jordi, una bona opció per aquesta tardor

Comparteix-ho amb els teus amics:

Precisament, amb l’objectiu de continuar millorant l’atenció als visitants que aquestes últimes setmanes han visitat Olot s’ha instal·lat al vial Sant Jordi el quiosc turístic.

[vimeo url=”https://vimeo.com/141649054″ width=”560″ height=”315″]

Durant els caps de setmana dels mesos d’octubre i novembre, s’ha convertit en una alternativa més d’informació turística per totes aquelles persones que han passat per aquest sector d’Olot i que s’han interessat, entre altres qüestions, per l’oferta d’esdeveniments de la ciutat: Orígens, la Mostra Gastronòmica, la Fira deSant Lluc,…

Des del quiosc, s’han atès a un total de 1.581 persones, de les quals 122 s’han dirigit posteriorment al centre d’Olot. El cap de setmana amb més afluència va ser el Pont del Pilar durant el qual es van atendre 350 persones al quiosc del Vial Sant Jordi.

F- 30

El cap de setmana el 14 i 15 de novembre, el personal de turisme del quiosc va oferir informació a 258 persones, motivats sobretot per visitar la Fageda d’en Jordà.

F- 29

Els perfils de les persones ateses aquesta tardor al quiosc del Vial Sant Jordi han estat, bàsicament, de Barcelona ciutat i àrea metropolitana, seguits dels veïns de Girona, Tarragona i Lleida. Tot i que amb un percentatge inferior, la resta de visitants d’Olot provenien de diferents punts de l’Estat Espanyol: València, Astúria, Extremadura i Andalusia i, encara a més distància; els turistes francesos, alemanys i dels Països Baixos.