El Secretari General de l’Esport, Gerard Figueres, es reuneix amb el president del C.N. Castellfollit

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dilluns el Secretari General de l’Esport, Gerard Figueres, s’ha reunit amb el President del C.N. Castellfollit, Pere Vilà, al Consell Català de l’Esport.

Durant la trobada s’ha parlat del passat, present i futur de l’entitat, així, com també dels 50 anys del C.N. Castellfollit. En Pere Vilà li ha exposat la problemàtica que té el Club a l’hivern per poder entrenar en condicions, ja que no disposa de piscina coberta. També s’han tractat altres necessitats i projectes de futur del Club. El Secretari General ha destacat que el C.N. Castellfollit és un clar exemple de la manera de fer i de ser de l’esport català, que ha anat endavant gràcies a moltes persones anònimes, que amb voluntat i sacrifici han aconseguit que l’esport català estigui on està.

Ha animat a continuar amb aquesta tasca per la promoció i pràctica de la natació i continuar formant esportistes i millors persones.

Foto: El Secretari General de l’Esport i el President del C.N. Castellfollit un cop signat el llibre d’honor del Club garrotxí – C.N. Castellfollit

Comparteix-ho amb els teus amics: