El sector sanitari va rebre una conferència a càrrec d’Òscar Dalmau amb motiu del Dia Internacional de la infermeria

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat 12 de maig es va celebrar el Dia Internacional de la Infermera per commemorar el naixement de Florence Nightingale, considerada la precursora de la infermeria moderna. Es tracta d’una figura pionera per al seu temps, i altament innovadora pel que fa a les cures infermeres.

Aquest any a la Fundació Hospital Sant Jaume d’Olot, s’ha celebrat l’efemèride amb una sessió d’infermeria oberta a tots els professionals de la institució i d’altres centres de la ciutat.
La conferència central de l’acte va anar a càrrec del Sr. Òscar Dalmau, gerent de la Unió Consorci i Formació, que va tractar sobre: “Noves maneres d’aprendre i ensenyar al sector sanitari”.

P1040148
El sector sanitari va rebre una conferència a càrrec d’Òscar Dalmau amb motiu del Dia Internacional de la infermeria

La formació contínua és una necessitat fonamental del conjunt de professionals del sector, i ho és encara més en un moment de transformació i canvi com l’actual. Les tecnologies de la informació i la comunicació estan transformant la societat, i també les maneres que tradicionalment hem tingut d’aprendre i ensenyar. Una tendència que a la vegada transforma significativament la nostra gestió del coneixement, traspassant a la vegada la responsabilitat de la formació contínua cap a nosaltres mateixos.
Al llarg de la sessió en la qual van participar uns 30 professionals, es van anar explicant tots a aquests canvis que estan introduint-se en la formació, i també es van donar a conèixer algunes iniciatives ja desenvolupades de manera cooperativa en l’àmbit sectorial.