El Servei de Català d’Olot-la Garrotxa fomenta la lectura de llibres en català

Comparteix-ho amb els teus amics:

El dilluns 24 de març, a les 19 h, l’escriptora Núria Martí conduirà el Club de lectura fàcil que s’organitza des de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. Parlarà del seu llibre Set dies al llac, i l’acte és obert a tothom.

Per altra banda, el dijous 27 de març, dins els actes de presentació de les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua, Teia Fàbrega, directora del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, presentarà el llibre de Mariona Masferrer Origen Tambakunda, que explica el periple vital de Samba, un noi senegalès que arriba a Salt. Aquest acte ha comptat, també, amb la col·laboració de la Llibreria Drac, amb qui el Servei de Català difon el blog de foment de la lectura Parlem de llegir (http://blocs.cpnl.cat/parlemdellegir)

A més, del 17 de març al 2 d’abril, hi ha una exposició de llibres Pep Torrent al vestíbul gran de Can Monsà (carrer de Joan Pere Fontanella, 3), on ara hi ha ubicat el Servei de Català, perquè aquest escriptor farà una xerrada i un taller breu de novel•la negra per als alumnes dels cursos de català els dies 1 i 2 d’abril.

00117032014