El “SolidariSac” una nova iniciativa original

Comparteix-ho amb els teus amics:

Des de fa uns mesos, un grup de voluntaris de Càritas Garrotxa està treballant en el desenvolupament d’una iniciativa pensada per a la captació de recursos per als programes que l’entitat du a terme per a l’atenció de les persones més necessitades de la comarca.

El “SolidariSac” és una bossa de roba que inclou fruits secs (bàsicament nous i algunes avellanes, algunes, però, contenen en lloc de fruits secs, un producte alternatiu) lligada amb un llaç, i amb una etiqueta de Càritas i un text al·lusiu al producte que conté.

El treball dels voluntaris ha consistit a trobar la roba adient, cosir les bosses, seleccionar els fruits secs, envasar-los, dissenyar l’etiqueta i difondre el producte a persones i empreses interessades.

La majoria de les bosses s’han repartit ja entre empreses de la comarca per tal d’incloure-les com un producte més de la seva tradicional panera de Nadal. Una altra part, però, s’ha reservat per vendre-les en una parada específica de Càritas en la fira de Nadal d’Olot dels dies 6, 7 i 8 de desembre.

Les bosses es venen al preu de 5€ i Càritas Garrotxa en aquest primer any de la iniciativa n’ha fabricat unes 2.000, de bosses.

SolidariSac Foto Difusió

Comparteix-ho amb els teus amics: