El Sónar 2015 incorpora Duran Duran, Die Antwoord, Arca, Flying Lotus i Skrillex a la seva programació

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Sónar 2015 ha anunciat aquest dimecres la incorporació de 38 nous artistes a l’edició d’aquest any, entre les que destaquen els clàssics Duran Duran, Róisín Murphy i Hot Chip -tots ells presenten nous treballs- i els grups de música electrònica FKA twigs, una vocalista britànica considerada una de les estreles més destacades del moment; el duet sud-africà Die Antwoord, Arca, Flying Lotus i Skrillex, que fa dos anys va ser cap de cartell. Aquests noms se sumen als ja confirmats, com The Chemical Brothers, que presenta nou disc; Autechre, Kiasmos, Kindness, Sophie, Daniel Avery, Ten Walls, Holly Herndon i Kate Tempest i Jamie XX, entre molts altres. El Sónar 2015 comptarà amb 150 actuacions.

El pop de melodies sintètiques i contorns brillants serà un pilar fonamental de la programació de Sónar 2015, amb artistes com la irlandesa Roísín Murphy, que després de vuit anys de silenci torna amb un nou LP; Hot Chip, que presentarà nou treball al Sónar de dia i de nit; i Duran Duran, que va ser un grup icona dels anys 80 i també acaben d’estrenar nou disc, un treball recopilatori dels seus èxits.

Altres actuacions conegudes avui seran les de Kate Tempest, Fat Freddy’s Drop, Kindness, Sophie i Tourist; els artistes de techno Mika Vainio, el jove Powell; The Bug, Randomer i els cinc artistes del segell austríac Mego: KTL, els italians Voices From The Lake, Rusell Haswell, la debutant Klara Lewis i les asturianes LCC.

Pel que fa els DJ, destaca l’actuació de Laurent Garnier, Headbirds, amb nous temes, i Totally Enormous Extinct Dinosaurs, que torna al festival; a més del deut islandès Kiasmos i el dj britànic Daniel Avery.

Comparteix-ho amb els teus amics: