El Superheroi de Besalú, a favor de The Ricky Rubio Foundation

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dissabte a Besalú se celebra el dia es Superheroi, una jornada que combina la millor gastronomia entorn d’un Food Truck de llegenda, el del Superheroi, a més de festa, música i també d’una emotivitat que ha convertit la cita en una trobada molt especial.

El Food Truck del Superheroi recorda a Marc de Ca Quei, Marc Vergès, que va morir jove, massa jove, sense haver vist complert el somni d’estrenar-la a Besalú en la Under Bridge, una concentració de Food Trucks de primera.

A Marc Vergès, víctima d’un càncer de pulmó, se li tenia per un lluitador i un valent, una persona dominada per un esperit emprenedor que la seva família i amics han reencarnado en la festa del Superheroi d’aquest dissabte dia 15 de juny a Besalú. No només per a mantenir viva aquesta força sinó també per a anar una mica més lluny dedicant la recaptació als qui lluiten contra aquesta mateixa malaltia.

L’any passat, en la seva estrena, es va realitzar una donació a la Fundació Habiti i en aquest 2019 la destinació serà per a projectes de recerca mèdica i per a una iniciativa impulsada per la Ricky Rubio Foundation i l’Institut Oncològic Rosell que serà una realitat aquest mateix estiu, una sala de companyia, descans, oci i servei per a malalts i familiars de pacients en tractament de quimioteràpia en el centre hospitalari Quirón-Dexeus de Barcelona.

La col·laboració és total perquè els proveïdors aporten productes a preu de cost, l’organització allibera al Foot Truck del lloguer i la família i amics treballen per aquest afecte perenne cap a Marc i a la seva esposa i fills, dos apassionats del bàsquet. És un exemple emocionant de solidaritat, amor i determinació. No ho oblideu. Tot el dia, 15 de juny, és el dia del Súperheroi a Besalú.

PROGRAMA:

c210074c-d1ad-41d9-8ada-ff1b999f5682