El Tast de vins, la sortida Ronda Croquis i l’espectacle familiar omplen d’activitats el cap de setmana a Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha acollit tres esdeveniments del programa Viu la Primavera aquest passat cap de setmana.

El divendres va tenir lloc el tast de vins al Castell de Juvinyà, que va exhaurir les localitats i on tots els assistents van gaudir d’allò més amb la presentació a càrrec de Carles Xuriguera, qui va oferir un tast de quatre vins del seu celler ‘Mas Patiràs’.

El dissabte al matí, sota un sol primaveral es va fer la primera activitat del Ronda Croquis del Parc de les Olors. Unes 17 persones d’edats i perfils diferents es van reunir en els jardins del monestir amb un objectiu comú: dibuixar els rosers. L’activitat va estar acompanyada pel professor Miquel Alari, que donava directrius a qui ho demanava. Tothom va quedar molt content de la iniciativa ja que és una activitat turística per a totes les edats, que introdueix tècniques artístiques a l’aire lliure en un espai de relax i agraït com són els jardins del Parc de les Olors del municipi de Sant Joan les Fonts. El mateix dissabte a les cinc de la tarda va tenir lloc l’actuació familiar, protagonitzada per Teia Moner, “Tròpic”. Un espectacle de teatre i màgia per a tots els públics.

Aquesta programació primaveral esdevé una proposta amb la que gaudir del món de les arts escèniques, la degustació gastronòmica i en definitiva la coneixença del nostre patrimoni natural i cultural.

Les properes activitats que seguiran amb el programa ‘Viu la primavera’ seran les següents:

  • Dijous 25 d’abril a les 18h – Contacontes a la Biblioteca amb Clarart Espectacles
  • Dissabte 4 de maig a les 10h – Concurs de pintura ràpida i dibuix
  • Divendres 10 de maig a les 20:30h – Tast de gintònics a càrrec de Liquid Club
  • Dissabte 18 de maig – Taller de maceracions a càrrec de les àvies remeieres de l’Associació Pedra Tosca
150419 TAST DE VINS 5
Foto: Tast de vins amb Carles Xuriguera
150419 SORTIDA RONDA CROQUIS
Foto: Activitat dibuixem els rosers al Ronda Croquis
150419 ESPECTACLE FAMILIAR
Foto: Espectacle amb Teia Moner
Comparteix-ho amb els teus amics: