El Team Torrent guanya el Campionat de Catalunya Cadet, a Batet de la Serra

Comparteix-ho amb els teus amics:

Impressionat l’equip del Team Torrent al Campionat de Catalunya Cadet, a Batet de la Serra, en una carrera duríssima sota la pluja.

Marc Zafra guanya el Campionat de Catalunya Cadet de Batet de la Serra i és el nou campió de Catalunya Cadet de ciclisme de carretera.

La d’avui ha estat una carrera fantàstica i molt ben plantejada pel director d’equip Chicho Martínez, on s’han fet treballar corredors per guanyar la carrera que era Campionat de Catalunya, on la pluja no ha parat de caure durant tot el matí, i l’ha fet més dura encara.

Lluc Plana, líder de la Copa Catalana Cadet, ha estat un dels més gran gregaris per Gerard Cano, Marc Zafra i en Roger Pareta, tres ciclistes del Team Torrent que, per les seves condicions físiques i caracterísitques escaladores, el cos tècnic sabien que podien estar al davant de la carrera.

Hi ha hagut un gran final de carrera, on el Vic ha fet un molt treball llançant un atac amb un corredor molt fort, que ha anat quasi tota la carrera escapat sol. Aquesta escapada ha fet treballar de valent per darrera a l’equip del Torrent Team, amb Lluc Plana al cap davant apretant i posant un ritme molt per poder atrapar-lo.

Arribats ja a la part final, amb Roger Pareta tirant al cap davant, s’ha accelarat el ritme atrapant a l’escapat, moment en què Gerard Cano ha rematat atacant-lo i fent l’escapada bona, on també s’hi han sumart Marc Zafra i Pariques (Vic CC).

EL TRAM MÉS DUR DE LA CARRERA, AL VOLCÀ CROSCAT

Arribant al tram més dur, al volcà Croscat, Gerard Cano ha llançat un altre atac agafant distància sobre els dos corredors de l’escapada. Marc Zafra no ha perdut la roda de Pariques i, just coronar la última rampa, l’ha arrencat, atrapant a falta de 500 m per l’arribada a Gerard Cano, arribant junts a meta i jugant-se la carrera a l’sprint!

Resultats CAMPIONAT DE CATALUNYA – BATET DE LA SERRA

Marc Zafra –  1r General, Campó de la muntanya i Campió de Catalunya
Gerar Cano – 2n General – Campió meta volant
Roger Pareta – 6è General
Albert Roca – 21è General
Marian Vayreda – 33è General
Lucas Olvera – 35è General
Lluc Plana – 40è General
Neo Morillas- 42è General
Siró Pallarès – 43è General
Dan Sala – 63è General
Ivan Segura – 65è General
Ferran Serra – 69è General
Team Torrent – 1rs per equips

Info: teamtorrent.cc